3.6 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialMontreal: Simona Halep are două finale într-o zi, la simplu și la...

Montreal: Simona Halep are două finale într-o zi, la simplu și la dublu

Duminică, Simona Halep va disputa două meciuri de finală, în urma celor două calificări la simplu și la dublu din cadrul turneului WTA de la Montreal.

Halep se va duela cu ocupanta locului 12 WTA, americanca Madison Keys, care a învins-o pe Kristina Kucova (locul 121 WTA), scor 6-2, 6-1, în doar 52 de minute. Întâlnirea dintre Simona Halep și Madison Keys se va disputa duminică, de la ora 20.00 (ora României).

Totodată, jucătoarele române de tenis Simona Halep și Monica Niculescu s-au calificat, sâmbătă, în finala probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2.413.663 dolari, după 6-3, 2-6, 10-6 cu slovenele Andreja Klepac/Katarina Srebotnik.

Halep, care tot sâmbătă obținuse și calificarea în finala de simplu, după un succes în trei seturi în fața germancei Angelique Kerber, va juca în premieră ambele finale la un turneu din circuitul WTA.

Halep și Niculescu au luat primul set cu 6-3, l-au cedat clar pe al doilea, cu 2-6, câștigând în super tie-break cu 10-6, după ce au fost conduse cu 6-3, potrivit Agerpres.

Cele două românce s-au impus într-o oră și 16 minute. Halep a mai jucat o oră și 38 de minute în semifinala de simplu cu Kerber, pe care a învins-o cu 6-0, 3-6, 6-2.

Halep (care mai jucase anul acesta un singur meci de dublu) și Niculescu (23 WTA la dublu), beneficiarele unui wild card, și-au asigurat un cec de 71.920 dolari și 585 de puncte WTA. În finală, Simona și Monica vor juca împotriva rusoaicelor Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, tot duminică, de la ora 22.00.

 

 

 

Cele mai citite

Koeman: Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei

„ Olanda trebuie să fie mai calmă cu mingea în amicalul împotriva Germaniei, altfel va avea parte de o seară grea la Frankfurt”, și-a...

Florida: Ron de Santis a semnat un proiect de lege care va interzice minorilor sub 14 ani să aibă conturi de rețele sociale

Guvernatorul republican al statului Florida, Ron de Santis, a semnat, luni, un proiect de lege care va interzice minorilor de sub 14 ani sa...

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Utilizarea unui cântar de bucătărie poate părea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți să măsoare ingredientele „după ochi”. Însă, când începi să...
Ultima oră
Pe aceeași temă