15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialMontreal: Simona Halep are două finale într-o zi, la simplu și la...

Montreal: Simona Halep are două finale într-o zi, la simplu și la dublu

Duminică, Simona Halep va disputa două meciuri de finală, în urma celor două calificări la simplu și la dublu din cadrul turneului WTA de la Montreal.

Halep se va duela cu ocupanta locului 12 WTA, americanca Madison Keys, care a învins-o pe Kristina Kucova (locul 121 WTA), scor 6-2, 6-1, în doar 52 de minute. Întâlnirea dintre Simona Halep și Madison Keys se va disputa duminică, de la ora 20.00 (ora României).

Totodată, jucătoarele române de tenis Simona Halep și Monica Niculescu s-au calificat, sâmbătă, în finala probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2.413.663 dolari, după 6-3, 2-6, 10-6 cu slovenele Andreja Klepac/Katarina Srebotnik.

Halep, care tot sâmbătă obținuse și calificarea în finala de simplu, după un succes în trei seturi în fața germancei Angelique Kerber, va juca în premieră ambele finale la un turneu din circuitul WTA.

Halep și Niculescu au luat primul set cu 6-3, l-au cedat clar pe al doilea, cu 2-6, câștigând în super tie-break cu 10-6, după ce au fost conduse cu 6-3, potrivit Agerpres.

Cele două românce s-au impus într-o oră și 16 minute. Halep a mai jucat o oră și 38 de minute în semifinala de simplu cu Kerber, pe care a învins-o cu 6-0, 3-6, 6-2.

Halep (care mai jucase anul acesta un singur meci de dublu) și Niculescu (23 WTA la dublu), beneficiarele unui wild card, și-au asigurat un cec de 71.920 dolari și 585 de puncte WTA. În finală, Simona și Monica vor juca împotriva rusoaicelor Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, tot duminică, de la ora 22.00.

 

 

 

Cele mai citite

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Irina Begu, în sferturile de finală ale turneului WTA din Antalya

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 125 de la Antalya, după ce a învins-o în două seturi pe croata...
Ultima oră
Pe aceeași temă