20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialMuguruza: România are o echipă foarte bună. Trebuie să fiu în formă...

Muguruza: România are o echipă foarte bună. Trebuie să fiu în formă să o înving pe Halep

Jucătoarea iberică Garbine Muguruza, locul 24 WTA, spune că România are o echipă puternică de Fed Cup și că va trebui să fie într-o formă foarte bună pentru a o învinge pe Halep.

"Nu cred că aici contează clasamentul individual. Cred că România are o echipă bună, joacă acasă, deci e o mare provocare pentru noi. Va fi diferit acum cu Halep, dar sunt conştientă că trebuie să fiu foarte concentrată şi într-o formă foarte bună să o pot învinge", a spus Muguruza, potrivit Mediafax.

Muguruza a jucat cu Halep şi a învins-o, cu scorul de 2-6, 6-2, 6-3, în turul doi al turneului de la Wuhan, din 2014.

Căpitanul nejucător al echipei Spaniei, Conchita Martinez, a afirmat că jucătoarele sale vor lupta până la capăt pentru a trece mai departe: "Evident, România are o echipă foarte bună, cu jucătoarea numărul trei din lume, una dintre cele mai bune din ultimii ani. Dar şi noi am venit cu o echipă bună, ne vom lupta până la capăt şi sper să trecem mai departe. Avem istoria de partea noastră în această competiţie, e frumos pentru noi să venim aici şi să jucăm ca o echipă. Cred că e o experienţă bună care ne va ajuta pe viitor", a spus Martinez.

În echipa României la meciul cu Spania, din Grupa Mondială II a Fed Cup programat sâmbătă şi duminică la Galaţi, vor figura Simona Halep, locul 3 WTA, Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, Monica Niculescu, locul 49 WTA şi Alexandra Dulgheru, locul 87 WTA.

Garbine Muguruza, 24 WTA, Silvia Soler-Espinosa, 69 WTA, Lara Arruabarena, 91 WTA, şi Anabel Medina Garrigues, 446 WTA, au fost convocate de căpitanul nejucător Conchita Martinez la Spania.

Echipa câştigătoare se va califica pentru barajul de accedere în Grupa Mondială, iar echipa care pierde va merge la barajul pentru rămânerea în Grupa Mondială II.

Cele mai citite

VIDEO. Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist îi cer premierului Pedro Sanchez să rămână în funcție

Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist au venit sâmbătă, 27 aprilie 2024, din întreaga Spanie la un miting la Madrid pentru a-i cere premierului...

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...
Ultima oră
Pe aceeași temă