14.1 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialMuguruza: Simona e o mare jucătoare, doar că nu și-a fructificat șansele

Muguruza: Simona e o mare jucătoare, doar că nu și-a fructificat șansele

Garbine Muguruza a vorbit despre meciul cu Simona Halep, după încheierea partidei în care Spania a preluat conducerea în fața României. Iberica a spus că românca nu și-a fructificat bine șansele pe care le-a avut.

"Simona e o jucătoare mare. Am jucat foarte, foarte bine, dar şi ea a făcut un meci bun, numai că nu şi-a fructificat şansele. Acum e 2-1 pentru noi şi avem şanse mari să câştigăm", a spus Muguruza, conform Mediafax.

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-4, 6-3, de Garbine Muguruza, numărul 24 mondial, în al treilea meci al întâlnirii de Fed Cup contând pentru primul tur al Grupei Mondiale II, astfel că scorul general al confruntării România – Spania de la Galaţi a devenit 1-2.

Muguruza s-a impus în faţa lui Halep într-o oră şi 31 de minute.

Sâmbătă, Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, într-o oră şi zece minute, pe Silvia Soler-Espinosa, 67 WTA. Şi tot sâmbătă, Irina-Camelia Begu, locul 34 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-2, de Garbine Muguruza, numărul 24 mondial, după o oră şi 15 minute.

Duminică mai sunt programate confruntările Irina-Camelia Begu – Silvia Soler-Espinosa şi meciul de dublu Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu – Lara Arruabarrena/Anabel Medina Garrigues.

Câştigătoarea întâlnirii dintre România şi Spania va juca în play-off-ul pentru Grupa Mondială, în compania unei învinse din primul tur al Grupei Mondiale. Învinsa întâlnirii de la Galaţi va juca în play-off-ul pentru Grupa Mondială II, în compania unei echipe din Grupa I.

Cele mai citite

Ce cred profesorii români că este important pentru elevii lor?

Corectitudinea științifică și actualitatea informațiilor sunt cele mai importante criterii din punctul de vedere al profesorilor atunci când vine vorba despre manualele școlare pentru...

Florin Piersic, în pericol. Actorul suferă de septicemie, o infecție generalizată în corp

Potrivit declarațiilor managerului Institutului Inimii din Cluj-Napoca, Florin Crișan, actorul în vârstă de 88 de ani Florin Piersic se confruntă cu o infecție generalizată,...

Cod galben de viituri până joi dimineața

Având în vedere situaţia hidrometeorologică actuală şi prognoza meteorologică pentru următoarele 24 de ore, specialiștii I.N.H.G.A. au instituit Codul galben începând de astăzi, 8...
Ultima oră
Pe aceeași temă