16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialNa Li, mamă pentru prima oară. Cum arată fetița fostei jucătoare care...

Na Li, mamă pentru prima oară. Cum arată fetița fostei jucătoare care se duela cu Halep

Fosta jucătoare de tenis Na Li a devenit mamă pentru prima dată, după ce a născut o fetiță. Ea a ales numele de Alisa pentru primul său copil.

“Dennis şi cu mine v-o prezentăm pe Alisa. Suntem foarte fericiţi şi o iubim”, a scris Na Li pe o rețea de socializare. Compania care a impresariat-o pe Na Li, IMG Tennis, a publicat pe Twitter primele imagini cu Na Li, alături de fetița sa.

Na Li a câștigat două grand slam-uri în carieră, Roland Garros, în 2011 și Australian Open, în 2014. O dată cu ascensiunea Simonei Halep, chinezoaica, ocupantă a locului 2 mondial, a avut două dueluri cu românca, încheiate cu scorul de 1-1.

Jucătoarea din China s-a retras din activitate în septembrie 2014, la vârsta de 32 de ani, din cauza unor accidentări la genunchi. Ea este căsătorită cu fostul său antrenor, Jiang Shan “Dennis”, 34 de ani, din 27 ianuarie 2006.

Citește și WTA București: Halep și Begu, absente la turneul din Capitală. Cine este principala favorită

Cele mai citite

Viktor Orban anunță că 2024 va fi anul înlocuirii hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă

În acest an ar putea lua sfârşit o perioadă ingrată a civilizaţiei occidentale, prin înlocuirea lumii construite pe baza hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă,...

Crește cu 50% numărul de muncitori filipinezi așteptați în România anul acesta

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei Filipino-Române organizate de curând în Filipine, de către Departamentul de Muncitori Migranți, din cadrul Guvernului Filipinez, a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă