21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialNa Li îşi va anunţa retragerea

Na Li îşi va anunţa retragerea

Veşti bune pentru Simona Halep care a mai scăpat de o adversară periculoasă. Chinezoaica Na Li, locul 6 WTA,  îşi va anunţa retragerea, oficial, mâine.

În vârstă de 32 de ani, câştigătoarea de la Roland Garros (2011) şi Australian Open (2014) se va retrage din cauza unor probleme fizice, a precizat canalul CCTV, pe un microblog.

Potrivit CCTV, care citează o sursă din anturajul sportivei, Na Li îşi va anunţa retragerea, mâine, într-o conferinţă de presă.

După victoria obţinută în ianuarie la Australian Open, jucătoarea chineză, fostă numărul 2 mondial, a declarat forfait, la finalul lunii iulie, pentru turneele de la Montreal, Cincinnati şi US Open, din cauza unei accidentări la genunchi.

Sportiva spera să revină în competiţii la Wuhan, oraşul ei natal, din centrul Chinei, sau la Beijing, în a doua jumătate a lunii septembrie, scrie Mediafax.

Li Na a câştigat nouă turnee la simplu şi premii în valoare totală de 16,7 milioane de dolari, fiind prima jucătoare de tenis din Asia care cucereşte un titlu de Grand Slam.

 

Cele mai citite

România aniversează 20 de ani de apartenență la NATO. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

La celebrarea a 20 de ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, președintele Klaus Iohannis a declarat că NATO este...

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă