13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialNBA: Dueluri puternice în semifinale. Care sunt ultimile opt echipe

NBA: Dueluri puternice în semifinale. Care sunt ultimile opt echipe

Campionatul nord-american de baschet are parte de meciuri spectaculoase în play-off-urile celor două conferințe. Ultimele două faze vor decide cine se califică în marea finală dintre Vest și Est.

Semifinale Conferința de Vest: Golden State Worriors – Memphis Grizzlies 1-0 (1/5 meciuri jucate); Houston Rockets – Los Angeles Clippers (5 meciuri de jucat).

Semifinale Conferința de Est: Atlanta Hawks – Washington Wizards 0-1 (1/5 meciuri jucate); Cleveland Cavaliers – Chicago Bulls (5 meciuri).

În timp ce majoritatea cluburilor s-au calificat, în semifinale, cu cel putin 2-3 puncte diferență, la general, cel mai strâns sfert de finală, cu răsturnări de scor, a fost cel dintre LA Clippers și San Antonio Spurs. Clippers s-au impus cu 4-3, după ce a fost nevoie de 7 meciuri pentru a fi decisă semifinalista. Spurs au condus în două rânduri, cu 2-1 și 3-2, înainte ca echipa din L.A. să întoarcă scorul.

Semifinalele se vor încheia cel târziu pe 17 mai, după care se vor disputa finalele din cele două conferințe. Cele două câștigătoare, din Vest și Est, se vor duela în marea finală a NBA, care va decide campioana.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă