18.3 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialNBA: San Antonio Spurs este campioana ligii nord-americane de baschet

NBA: San Antonio Spurs este campioana ligii nord-americane de baschet

San Antonio Spurs a câştigat titlul de campioană a NBA, liga profesionistă nord-americană de baschet. Spurs a câștigat ultimul meci împotriva formației Miami Heat și s-a impus cu scorul general de 4-1.

Spurs a câștigat meciul cu numărul 5 cu scorul 104-87. Finala din acest an a fost o reeditare a celei de anul trecut, când aceleași echipe s-au luptat pentru titlu, ieșind vitorioasă Miami. San Antonio Spurs a reuşit să cucerească al cincilea titlu din istoria clubului. Echipa a mai câștigat campionatul în sezoanele: 1999, 2003, 2005, 2007. 

Finala NBA, în care se întâlnesc cele două campioane, ale Vestului și Estului, se joacă după sistemul cel mai bun din 7 meciuri.

San Antonio a mai trecut în play-off de Dallas Mavericks (4-3), Portland Trail Blazers (4-1) şi Oklahoma City Thunder (4-2).

Miami Heat a câştigat ultimele două titluri în NBA, cele din 2012 și 2013. Doar cinci echipe au reușit, până acum, să câștige de trei ori consecutiv campionatul.

Cele mai citite

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare de astăzi. Legea, care modifică o ordonanţă de...

Benzina a ajuns mai scumpă decât motorina. Cât costă un litru de combustibil la pompă

În urmă cu doar câteva luni şoferii care alimentau cu motorină plăteau per litru cu 75 de bani în plus faţă de cei care...

Joe Biden, discuție telefonică cu Benjamin Netanyahu

Preşedintele american Joe Biden a discutat duminică la telefon cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, prilej cu care şi-a reafirmat angajamentul ferm faţă de securitatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă