12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialNovak Djokovic, numărul 1 mondial, a câștigat turneul de la Indian Wells

Novak Djokovic, numărul 1 mondial, a câștigat turneul de la Indian Wells

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, a câștigat pentru a treia oară consecutiv turneul ATP World Tour Masters 1.000 de la Indian Wells (California), informează Agerpres.

Turneul este dotat cu premii totale de 6.134.605 dolari, după ce s-a impus cu 6-2, 6-0 în finala cu canadianul Milos Raonic.

Djokovic și-a trecut în palmares cinci trofee la Indian Wells, în 2008, 2011, 2014, 2015 și 2016.

Sârbul a ajuns la 62 de titluri, dintre care trei cucerite în 2016 (Doha, Australian Open, Indian Wells).

Raonic, depășit la toate capitolele în finala de la Indian Wells, este încă în căutarea primului său titlu Masters 1.000.

Djokovic l-a învins pe Raonic în toate cele șase meciuri directe de până acum, meciul de duminică durând doar o oră și 17 minute. Nole a comis doar patru greșeli neforțate în acest meci, față de 27 ale canadianului.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

DARURI PENTRU COPII DIN PARTEA ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

În apropierea  sărbătorilor pascale, copiii îngrijiți în cadrul Centrului de zi ”Arlechino” și cei din Centrul de zi pentru copii cu dizabilități, ambele din...

Colliers: Numărul locuinţelor vândute în Bucureşti, în creştere cu 18% în primul trimestru din 2024

Piaţa rezidenţială a început anul 2024 în forţă, cu un prim trimestru încheiat cu o creştere de 18% a numărului tranzacţiilor cu apartamente în...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă