23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialNovak Djokovici a câștigat turneul ATP 500 de la Beijing, după o...

Novak Djokovici a câștigat turneul ATP 500 de la Beijing, după o finală cu Rafael Nadal

Sârbul Novak Djokovic, liderul ATP, a câștigat turneul de 500 de puncte de la Beijing, dotat cu premii totale de 2,7 milioane dolari. Numărul 1 mondial l-a învins, în finală, cu 6-2, 6-2, pe spaniolul Rafael Nadal, nr. 8 ATP.

Sârbul și-a adjudecat astfel al 8-lea titlu în acest an și al 56-lea din cariera sa. El s-a impus la Beijing pentru a 6-a oară, după victoriile din 2009, 2010, 2012, 2013 și 2014, potrivit Agerpres.

Aceasta a fost a 45-a confruntare dintre cei doi, acum scorul dintre ei fiind de 23 de victorii la 22 pentru Nadal. Aceasta a fost a treia victorie a lui Djokovic în fața lui Nadal anul acesta, ultimele două înregistrându-se în semifinalele de la Monte Carlo, apoi în sferturi la Roland Garros, de fiecare dată pe zgură.

Cele mai citite

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Aglomeraţie pe drumurile dinspre mare și munte spre Capitală. Rute alternative

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este inregistrată aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN1 către Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi...

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...
Ultima oră
Pe aceeași temă