20.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialNovak Djokovici recunoaște: Cum l-a ajutat Gerard Butler să câștige US Open!

Novak Djokovici recunoaște: Cum l-a ajutat Gerard Butler să câștige US Open!

Novak Djokovic, proaspătul campion de la US Open, recunoaște că pentru a cuceri cel de-al 10-lea Grand Slam din carieră a avut nevoie de o inspirație în plus. Sârbul a fost motivat de filmul “300” pe care l-a vizionat cu o seară înainte de finală.

Relația apropiată dintre Djokovici și starul de la Hollywood Gerard Butler este deja cunoscută, iar de această dată actorul cu origini scoțiene i-a dat o mână de ajutor amicului său din Serbia. Protagonist al filmului “300”, care evocă postea eroică a celor 300 de spartani, Gerard Buttler l-a inspirat pe Djokovici să lupte până la ultima minge.

“Ne cunoaștem de câțiva ani și suntem prieteni. Întâmplarea a făcut să se afle în New York și l-am invitat la meci…I-am trimis și o poză cu mesajul că mă uitasem la filmul său, 300, cu o seară înainte”, a spus Djokovici, conform dailymail.co.uk.

Djokovici a câștigat US Open după ce l-a învins pe Roger Federer, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-4, 6-4. După câștigarea trofeului el s-a îndreptat direct către loja sa, acolo unde îl așteptau soția, antrenorul Boris Becker dar și alți membri, printre care și Butler.

“Când l-am zărit acolo am zis către el: Aici e Sparta! M-am simțit grozav. A fost unul dintre cele mai motivaționale filme pe care le-am văzut vreodată”, a mai spus Djokovic.

Novak Djokovici, 28 ani, a câștigat 10 titluri de Grand Slam în cariera sa.

 

Cele mai citite

VIDEO. Limitator inteligent de viteză montat la Snagov

La Snagov s-a montat primul limitator de viteză inteligent din România, ce îi oprește numai pe șoferii care încalcă limita de viteză din zonă. Un...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...
Ultima oră
Pe aceeași temă