12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialObama, pe urmele lui Klaus Iohannis: schimb de mingi cu o jucătoare...

Obama, pe urmele lui Klaus Iohannis: schimb de mingi cu o jucătoare de top

Președintele american Barack Obama a jucat tenis cu daneza Caroline Wozniacki, locul 5 WTA și fost lider mondial. Evenimentul a avut loc pe peluza de la Casa Albă.

Alături de Wozniacki au mai fost prezente jucătoarele CoCo Vandeweghe, Victoria Duval şi Alicia Black, dar şi fosta jucătoare Katrina Adams, în prezent preşedinte al federaţiei americane de tenis, USTA.

Evenimentul Easter Egg Roll, organizat cu ocazia Paștelui, a promovat campania #GimmeFive, a primei doamne a SUA, Michelle Obama, prin care este încurajat sportul în rândul copiilor.

Obama, îmbrăcat în pantaloni și cămașă, a schimbat câteva mingi cu Wozniacki, pe un teren improvizat pe peluza de la Casa Albă.

Easter Egg Roll este organizat în fiecare an, de Paște, a ajuns la ediția cu numărul 137. Evenimentul, organizat sub forma unor Porți Deschise, le oferă posibilitatea, miilor de participanți, să intre în diverse competiții, inclusiv de aruncare a ouălor. 

Printre șefii de state care practică tenisul se numără și președintele României, Klaus Iohannis, care va face schimb de mingi cu Simona Halep, numărul 3 mondial, în cadrul unui eveniment, organizat între 27 aprilie – 1 mai.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă