8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. UPDATE. Oscar Pistorius, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare....

VIDEO. UPDATE. Oscar Pistorius, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Ar putea efectua o treime

UPDATE 12.10  Oscar Pistorius ar putea efectua doar o treime din sentința dată în cazul său. Campionul paralimpic cel mai probabil va sta 20 de luni după gratii, din cei 5 ani la care a fost condamnat.

Inițial se vorbea despre faptul că Pistorius va executa doar 10 luni, după care să rămână în arest la domicilui. Totuși informația este negată de Nathi Mncube, purtător de cuvânt al NPA, care spune că în acest caz trebuie să fie executate, închisoare, cel puțin 20 de luni, conform The Guardian.

Familia campionului paralimpic a declarat că nu va face apel la decizia luată de instanță în cazul Pistorius.

Pe de altă parte procurorii nu sunt mulțumiți de sentință și spun că vor încerca toate pârghiile prin care se poate face apel.

Citește și Familia Reevei Steenkamp, mulțumită de sentința în cazul Pistorius

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/f84fe57da9af5dcd886ee6771457cbe7/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

——-

Oscar Pistorius, campion paralimpic, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, după ce a fost găsit vinovat de omor din culpă în procesul în care era acuzat că a ucis-o pe Reeva Steenkamp. El avea o relație de trei luni cu fotomodelul sud-african.

Procesul lui Oscar Pistorius s-a încheiat, marți, la șapte luni după ce a început. Judecătoarea acestui caz, Thokozile Masipa, l-a mai condamnat pe Pistorius la alți trei ani de închisoare cu suspendare pentru folosire de arme de foc. După ce Masipa a citit sentința Pistorius a fost dus direct la închisoare.

June Steenkamp, mama Reevei, a declarat că deși sentința aduce o oarecare rezolvare în acest caz, în niciun caz nu le-o va aduce înapoi pe Reeva. Avocații familiei Steenkamp s-au declarat mulțumiți de faptul că s-a făcut dreptate în acest caz.

Oscar Pistorius, în vârstă de 27 de ani, a împuşcat-o mortal la 14 februarie 2013 pe Reeva Steenkamp, model sud-african cu care avea o relaţie de trei luni. Procesul lui Pistorius începuse în luna martie 2014, la Pretoria.

În curs de actualizare

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 765: G7 se angajează să întărească apărarea aeriană a Kievului

Miniştrii de Externe ai statelor din G7 s-au angajat astăzi "să întărească mijloacele de apărare aeriană ale Ucrainei" împotriva atacurilor Rusiei, informează AFP.În comunicatul...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă