14.8 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialPariuri ILEGALE în Singapore, unde a jucat Simona HALEP. Un cetăţean britanic...

Pariuri ILEGALE în Singapore, unde a jucat Simona HALEP. Un cetăţean britanic a fost ARESTAT

Un cetăţean britanic a fost arestat, iar un cetăţean rus a fost audiat în urma turneului de tenis de la Singapore, unde a participat şi Simona Halep.

Autorităţile locale îl acuză pe cetăţeanul britanic de faptul că ar fi participat la pariuri ilegale, informează publicaţia electronică  Asia One, cu sediul în Sigapore.

Potrivit acestei surse, pariurile sportive ilegale nu sunt o noutate în Singapore, dar de această dată sunt depistate în tenis.

Cetăţeanul britanic a fost reţinut miercuri (acum o săptămână) iar în acest moment beneficiază de asistenţă consulară.

Arestarea s-a produs  în timpul meciurilor  în care  Garbine Muguruza a învins-o pe Angelique Kerber (6-4, 6-4), iar Martina Hingis şi Sania Mirza le-au învins pe  Andrea Hlavackova şi Lucie Hradecka (6-3, 6-4).

Cu o seară înainte, marţi, se disputaseră partidele  Maria Şarapova – Simona Halep  (6-4, 6-4), respectiv  Gabrine Muguruza şi Carla Suarez Navarro  contra Caroline Garcia şi Katarina Srebotnik  (7-5, 6-2).

Citeşte şi:  Veste bună pentru Halep, după eliminarea de la Singapore: Pe ce loc va încheia anul 2015

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cum arată joburile viitorului. 62% dintre elevii români aspiră să lucreze în domeniul IT

Domeniul IT&C este cel mai atractiv pentru liceeni atunci când vine vorba despre viitorul lor loc de muncă (62%), urmat de zona de creare...

Analiză Storia – Cum a evoluat numărul tranzacțiilor imobiliare în aprilie și care sunt prețurile apartamentelor în principalele orașe din țară

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna aprilie a anului trecut. Astfel,...

Cine sunt cei mai doriți angajatori din România

Un studiu elaborat de Catalyst Solutions prezintă un clasament al celor mai doriți angajatori din România, în anul 2024, arată un articol postat pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă