14.6 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialPatricia Țig - eliminată în optimi la turneul Bucharest Open

Patricia Țig – eliminată în optimi la turneul Bucharest Open

Jucătoarea română de tenis Patricia Ţig a fost eliminată de letona Anastasija Sevastova, 6-2, 6-2, joi în optimi de finală la BRD Bucharest Open (WTA), infornează Agerpres.

Turneul este dotat cu premii totale de 226.750 de dolari. 

Patricia Ţig (21 de ani, 99 WTA) a cedat clar, după o oră şi 10 minute, în faţa unei adversare de 26 de ani, locul 66 WTA, cap de serie N. 7 la acest turneu. Sevastova o va întâlni în sferturi pe învingătoarea din meciul care le opune pe italiencele Sara Errani, favorită nr. 2, şi Francesca Schiavone. 

Ţig rămâne cu 3.310 dolari şi 30 de puncte WTA. 

Tot joi, jucătoarea muntenegreană Danka Kovinic, cap de serie numărul şase, s-a calificat în sferturi de finală după ce a învins-o pe rusoaica Polina Leikina, cu 6-3, 6-2. Kovinic va juca în sferturi cu învingătoarea dintre Simona Halep, principala favorită, şi bulgăroaica Isabella Şinikova. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Stația STB Orizont revine pe amplasamentul de bază

Stația „Orizont” revine pe amplasamentul de bază, informează Societatea de Transport București (STB). “Avȃnd ȋn vedere finalizarea lucrărilor la proiectul „Reabilitare rețele termice Loc 3...

Președintele UEFA, Aleksander Čeferin, susține campania pan-europeană pentru drepturile reproductive

Slovenul Aleksander Čeferin, președintele UEFA, a devenit cel mai recent lider important care susține campania pan-europeană pro-alegere, luptând pentru drepturile reproductive în Europa, și...
Ultima oră
Pe aceeași temă