13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialPatricia Țig, în turul al doilea al calificărilor la Luxemburg (WTA)

Patricia Țig, în turul al doilea al calificărilor la Luxemburg (WTA)

Jucătoarea română de tenis Patricia Țig a învins-o pe Ilona Kremen (Belarus) cu 6-4, 7-5, sâmbătă, în runda inaugurală a turneului WTA de la Luxemburg, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, informează Agerpres.

Țig (22 ani, 116 WTA) s-a impus într-o oră și 34 de minute și a egalat situația meciurilor directe cu Kremen (22 ani, 519 WTA), care câștigase în 2011, în Antalya, cu 6-3, 6-4, în primul tur.
 
Românca și-a asigurat 589 euro și 10 puncte WTA, urmând să o întâlnească în turul următor pe Michaela Honcova (Slovacia), o adversară de 23 de ani care ocupă locul 341 în ierarhia mondială.
 
Pe tabloul principal se află două românce, Sorana Cîrstea (26 ani, 83 WTA), care va juca în primul tur cu o adversară venită din calificări, și Monica Niculescu (29 ani, 50 WTA), care va juca în runda inaugurală cu belgianca Kirsten Flipkens (30 ani, 59 WTA). Flipkens are 3-1 în meciurile directe cu Niculescu.
Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă