16.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialPavliucenkova, pusă în gardă de Begu: Este o jucătoare dificilă

Pavliucenkova, pusă în gardă de Begu: Este o jucătoare dificilă

Finala turneului de tenis Premier de la Moscova, care le aduce față în față pe Anastasia Pavliucenkova, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 6 și Irina-Camelia Begu, 61 WTA, se anunță un spectaculoasă. Rusoaica a declarat înaintea finalei de duminică faptul că românca este categoric o adversară dificilă.

"Categoric este o adversară dificilă. A învins câteva jucătoare bune în această săptămână şi a ajuns în finală, deci joacă bine. Sper că totul îmi va merge", a spus Pavliucenkova, conform Mediafax.

Irina-Camelia Begu s-a declarat încântată de faptul că s-a calificat în finală. "Sunt bucuroasă că m-am calificat în finală aici, după ce anul trecut am avut probleme la umăr", a afirmat Begu, conform AFP.

Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 61 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului Kremlin Cup de la Moscova, dotat cu premii în valoare totală de 710.000 de dolari, după ce a trecut în semifinale de sportiva cehă Lucie Safarova, locul 17 mondial şi a patra favorită. Begu a învins-o pe Safarova cu scorul de 7-6 (5), 1-6, 6-3.

Begu o va întâlni în finală pe jucătoarea rusă Anastasia Pavliucenkova, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 6, care a învins-o în semifinale, cu scorul de 6-2, 6-2, pe sportiva cehă Katerina Siniakova (128 WTA).

Begu şi Pavliucenkova s-au mai întâlnit până în prezent o singură dată, în sferturile de finală ale ediţiei din 2013 a turneului de la Seul, meci câştigat de rusoaică, scor 6-2, 6-2.

Prin accederea în finala Kremlin Cup, Irina-Camelia Begu şi-a asigurat un premiu de 64.000 de dolari şi 305 puncte WTA.

Ediţia din 2013 a turneului de la Moscova a fost câştigată de Simona Halep.

 

Cele mai citite

Nu se mai găsesc saci în sectorul 1! Armand și Tudorache își fac mâna pentru alegeri

Ilustrație: Marian Avramescu Un fenomen extrem de rar pe raza sectorului 1 din Capitală, de aproximativ trei ani și jumătate, a început să fie...

Cărucioarele pentru bebeluși – află ce model să alegi pentru a fi cel mai folosit accesoriu pentru micuțul tău

Procesul continuu de dezvoltare al tehnologiei nu a ocolit nici domeniul produselor pentru copii, unde, spre exemplu, cărucioarele pentru bebeluși au parcurs o...

Un incendiu puternic mistuie o hală dezafectată din Sectorul 1 al Capitalei

Un incendiu a cuprins luni seară o hală dezafectată din Sectorul 1 al Capitalei, potrivit jurnalul.ro. Traficul este restricționat în zonă pentru a facilita accesul...
Ultima oră
Pe aceeași temă