10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialPerechea Monica Niculescu - Vania King, eliminată în optimile turneului US...

Perechea Monica Niculescu – Vania King, eliminată în optimile turneului US Open

Perechea Monica Niculescu/Vania King, favorită numărul zece, a pierdut, duminică, scor 6-2, 1-6, 2-6, meciul disputat cu “dublul” rus Ekaterina Makorova / Elena Vesnina, în optimile turneului de Mare Şlem de la US Open, dotat cu premii în valoare de 2,65 milioane de dolari, informează Mediafax.

Partida a durat o oră şi 42 de minute. Primul set a început sub semnul echilibrului, până la scorul de 3-2 în favoarea perechii româno-americane, când acestea au reuşit să câştige pe serviciul adversarelor. Imediat, King şi Niculescu şi-au făcut serviciul şi au câştigat setul, scor 6-2, după un break în ultimul game.

Actul secund a fost, practic, unul fără istoric. Rusoaicele s-au distanţat rapid la 5-0, după trei break-uri, şi au câştigat setul, scor 6-1, în doar 28 de minute.

În setul decisiv, Makarova şi Vesnina au început mai bine, reuşind să se distanţeze la 2-0, însă perechea româno-americană a reuşit, imediat, un break. În final, Ekaterina Makorova şi Elena Vesnina au câştigat decisivul, scor 6-2, şi au obţinut calificarea în sferturi.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF

Proiectul de lege privind gestionarea sistemului informatic al ANAF de către SRI a primit un raport favorabil din partea comisiilor de specialitate și se...
Ultima oră
Pe aceeași temă