10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialRomânca Raluca Olaru a ajuns în finala de dublu a Turneului de...

Românca Raluca Olaru a ajuns în finala de dublu a Turneului de Tenis de la Rabat

Jucătoarea Raluca Olaru şi perechea sa Tatiana Maria au obținut joi biletele pentru marea finală a turneului WTA de la Rabat (Maroc), câştigând o semifinală dramatică, 6-2, 5-7, 10-7 cu Georgina Garcia/Alexandra Naydenova (Spania/Bulgaria).

Sportiva noastră se află la a 10-a finală de dublu a carierei. Performanţa reuşită de Olaru este importantă şi pentru că tenismena noastră nu mai ajunsese într-o finală WTA de mai bine de un an.

Ultima dată, Olaru pierdea lupta pentru trofeul de la Nurneberg, pe 23 mai 2015, împreună cu Lara Arruabarrena (Spania), scor 4-6, 6-7(5) cu Anabel Medina/Hao Chan (Spania/Taipei).

Toată confruntarea a reprezentat o luptă formidabilă între cele doua echipe însă Raluca și Maria au fructificat prima minge de meci, la 9-7 pe serviciul advers, iar partida s-a încheiat cu scorul de 6-2, 5-7, 10-7, după o oră şi 50 de minute de tenis.

Perechea Olaru/Maria se va duela pentru titlul de dublu de la Rabat cu echipa câştigătoare din meciul programat tot joi, dintre Xenia Knoll/Alexandra Krunic (Elveţia/Serbia) şi Laura Pigossi/Sara SorribesTormo (Brazilia/Spania). Raluca şi-a asigurat un cec de 3.200 de dolari prin prezenţa în finală, având ocazia de a captura al 5-lea trofeu WTA al carierei.

Cele mai citite

Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu, puși oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Când va fi audiat Ion Iliescu

Parchetul General a anunţat punerea sub acuzare a fostului premier Petre Roman şi a fostului vicepremier Gelu-Voican Voiculescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii,...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Clotilde Armand s-a înscris pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unită, potrivit jurnalul.ro. „Am un mesaj pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă