15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialPregătiți-vă pentru Singapore! E oficial, Simona Halep merge la Turneul Campioanelor. "Halep...

Pregătiți-vă pentru Singapore! E oficial, Simona Halep merge la Turneul Campioanelor. “Halep face acum parte din elita tenisului!”

Ceea ce știam de câteva săptămâni a fost confirmat oficial de către site-ul WTA: Simona Halep a devenit a treia jucătoare din România care va juca la Turneul Campioanelor, competiție care aduce la start cele mai bune opt jucătoare ale anului.

Calificarea Simonei era deja asigurată în proporție matematică de ceva vreme, însă, într-un artificiu de promovare, forul mondial a ales să le "anunțe" pe rând pe jucătoarele calificate pentru a spori interesul în jurul turneului, astfel încât mass-media a trebuit să aștepte până când să poată folosi oficial sintagma de "jucătoare calificată".

"Ascensiunea Simonei în ultimii ani a fost incredibilă, ea face parte acum din elita acestui sport", spune Stacey Allaster, într-un comunicat de presă emis de WTA, același care o citează și pe Simona: "A fost întotdeauna un vis al meu să joc la Turneul Campioanelor. Am avut rezultate foarte bune anul acesta și abia aștept să lupt cu cele mai bune din lume în Singapore".

Citește articolul complet, cu mai multe detalii despre performanța Simonei Halep, pe Treizecizero.ro

Cele mai citite

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...
Ultima oră
Pe aceeași temă