13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialPresa britanică, entuziastă după eliminarea fraților Bryan de către Mergea și Inglot

Presa britanică, entuziastă după eliminarea fraților Bryan de către Mergea și Inglot

Australian Open 2015. Eliminarea principalilor favoriți din turneul de dublu, frații Bob și Mike Bryan, de către perechea Dominic Inglot/Florin Mergea, a produs mult entuziasm în presa britanică. 

Britanicul Dominic Inglot și Florin Mergea au fost prezentați asemenea unor eroiu în presa britanică, după ce aceștia i-au eliminat pe Bob și Mike Bryan, principalii favoriți, scor 7-6 (4), 6-3, calificându-se astfel în sferturi. 

BBC scrie pe site-ul propriu despre o victorie răsunătoare a cuplului româno-britanic. "Britanicul Dominic Inglot și românul Florin Mergea au reușit o eliminare răsunătoare în turneul de dublu de la Australian Open, prin victoria în fața fraților Bryan… Adversarii lor din sferturi vor fi olandezul Jean-Julien Rojer și românul Horia Tecău, prieten vechi și fostul partenerul la juniori al lui Mergea." BBC nu a omis nici faptul că victoria a venit în ziua în care Mergea și-a serbat cea de a 30-a aniversare.

"Dom Inglot şi Florin Mergea trec principalii favoriți frații Bryan cu o victorie în două seturi la Australian Open", titrează și Dialy Mail. "Fostul campion la Wimbledon (n.r. Mergea), la juniori, a avut nervii tari în ultimul game, când a servit pentru câștigarea meciului. Fraţii Bryan, care s-au impus de şase ori la Australian Open, nu au putut combate combinaţia jocului în forţă al lui Inglot şi abilităţile solide de a susţine un raliu de pe fundul terenului al minionului român Mergea."

Și Sky Sports scrie pe site-ul propriu despre victoria uluitoare a dublei româno-britanice în fața mult mai titraților frați Bran. "Capi de serie numărul 14, Inglot și Mergea au reușit o evoluție strălucitoare pe Hisense Arena, luni, pornind de la 4-1, pentru adversari, în primul set, pentru a câștiga la tie-break, după care l-au luat și pe al doilea cu 6-3".

Victoria din optimile Australian Open a fost una dintre cele mai mari performanțe din cariera lui Dominic Inglot sau cea a lui Florin Mergea. Cei doi au participat până acum la doar 7 turnee împreună, însă s-au obișnuit deja unul cu celălalt și reușesc evoluții din ce în ce mai bune.

 

Cele mai citite

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă