16 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialProgramul româncelor la US Open: Halep - Cepelova, Dulgheru - Șarapova

Programul româncelor la US Open: Halep – Cepelova, Dulgheru – Șarapova

Toate cele cinci românce care au acces pe tabloul principal la US Open au ajuns în turul al doilea, trei dintre ele evoluând miercuri. Simona Halep, Alexandra Dulgheru și Irina-Camelia Begu vor încerca să obțină, miercuri, calificarea în turul al treilea.

Cap de afiș este meciul Simonei Halep cu Jana Cepelova, Live Text pe romanialibera.ro. Meciul, al treilea de pe terenul Louis Armstrong, cea de a doua arena de la US Open, va începe în jurul orei 21.00 (ora României), având în vedere că prima partidă va începe la ora 18.00. Halep, cap de serie numărul 2 și Cepelova, 65 WTA, nu s-au mai întâlnit niciodată în circuitul WTA.

Un meci interesant este și cel dintre Alexandra Dulgheru, 95 WTA și Maria Șarapova, cap de serie numărul 6. Având în vedere că întâlnește o adversară de top, Dulgheru va avea șansă să joace chiar pe arena centrală a US Open, Arthur Ashe. O eliminare a rusoaicei, nu ar fi doar o mare surpriză pentru turneu ci și o ușurare pentru Halep, care ar putea-o întâlni pe Șarapova în sferturi. De două ori s-au mai întâlnit Dulgheru și Șarapova, în ambele ocazii învingând rusoaica: sferturi Miami 2011 și primul tur Madrid 2013.

În primul meci al zilei, de pe terenul şapte, începând cu ora 18.00, va juca Irina-Camelia Begu, locul 61 WTA, împotriva italiencei Roberta Vinci, cap de serie numărul 28. Vinci conduce cu 2-1 întâlnirile directe, toate cele trei partide având loc în 2011. Ultima a avut loc chiar la US Open, în primul tur, când Vinci a câștigat cu 6-3, 6-4.

O altă româncă, aflată în competiție, miercuri, la US Open, este Sorana Cîrstea, însă ea va evolua la dublu, în primul tur. Perechea Cîrstea/Pauline Parmentier (Franţa) va întâlni dubla americană Tornado Alicia Black/Bernarda Pera. Va fi primul meci de pe terenul opt și va începe de la ora 18.00.

 

Cele mai citite

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

Ministrul Finanțelor va prelungi plafonarea RCA până la 30 iunie

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat că va prelungi plafonarea tarifelor pentru asigurările RCA (de răspundere civilă auto), plafonare care urma să ia sfârșit...
Ultima oră
Pe aceeași temă