12.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialTENIS: Programul românilor, miercuri, la Wimbledon

TENIS: Programul românilor, miercuri, la Wimbledon

În afara Simonei Halep, care o va întâlni, de la ora 16:00, pe Francesca Schiavone, în turul secund la Wimbledon, miercuri, alți trei reprezentanți ai României vor juca pe iarbă, la cel de-al treilea Turneu de Grand Șlem al anului.

Sorana Cîrstea, Irina Begu și Marius Copil vor evolua miercuri, din cauza ploii, care nu a permis derularea normală a confruntărilor zilei de marți. Sorana Cîrstea este prima care va începe ziua de la ora 14:00, pe terenul 18, într-un duel extrem de complicat în compania Petrei Kvitova.

Citește și: LIVE TEXT. Simona Halep – Francesca Schiavone, la Wimbledon, de la ora 16:00

Patru dintre cele şase întâlniri dintre Cîrstea şi Kvitova au avut nevoie de set decisiv, iar cea de-a doua întâlnire dintre cele două a avut loc chiar la Wimbledon, acolo unde Petra s-a impus în 2010, cu 6-2, 6-2.

Puțin după ora 14:00, va intra pe teren și Marius Copil, singurul reprezentant al României la simplu masculin, care îl va înfrunta pe Lukas Poullie. Acesta va fi primul duel între cei doi sportivi.

Monica Niculescu va închide ziua românilor la Wimbledon, într-un duel cu sârboaica Aleksandra Krunic, jucătoare venită din calificări, nu mai devreme de ora 15:00, pe terenul 15. 

 

Cele mai citite

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...

SAMEDAY anunță intenția de preluare a companiei de curierat Sprinter din Ungaria

Ca parte a strategiei de extindere a infrastructurii de livrare din regiune, SAMEDAY, compania care a introdus livrarea în easybox în piața din România,...

Masa de Paște, mai scumpă, chiar cu plafonarea alimentelor de bază

Bugetul alocat cumpărăturilor pentru masa de Paște de anul acesta poate depăși suma de 1.000 de lei, față de anul trecut când vorbeam despre suma...
Ultima oră
Pe aceeași temă