10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialProgramul zilei de vineri de la BRD Bucharest Open

Programul zilei de vineri de la BRD Bucharest Open

Jucătoarea Monica Niculescu va evolua în primul meci al zilei de vineri de pe Terenul Central, urmând să o întâlnească pe slovena Polona Hercog, cap de serie numărul opt, în timp ce Simona Halep va juca împotriva Larei Arruabarrena (Spania), de la ora 19.00, anunță Mediafax.

Pe terenul central sunt programate trei meciuri din sferturile de finală ale probei de simplu.

Astfel, de la ora 15.00 Monica Niculescu va juca împotriva Polonei Hercog. Cel de-al doilea meci, care nu va începe înainte de ora 17.00, le va opune pe Petra Cetkovska (Cehia, cap de serie numărul 7) şi învingătoarea partidei dintre Silvia Soler-Espinosa (Spania) şi Roberta Vinci (Italia, cap de serie numărul 2).

Ultimul meci al zilei de pe Terenul Central va avea loc nu înainte de ora 19.00, între Simona Halep şi Lara Arruabarrena (Spania).

Pe Terenul 1, de la ora 15.00, Kristina Kucova (Slovacia) o va întâlni pe Danka Kovinici (Muntenegru), în cel de-al patrulea sfert de finală, mai scrie sursa citată.

Partida va fi urmată de întâlnirea de dublu dintre Katarzyna Piter/Olga Savciuk (Polonia/Ucraina, cap de serie numărul 1) şi Kiki Bertens/Tamira Paszek (Olanda/Austria).

Pe terenul doi, de la ora 15.00 vor avea loc meciurile de dublu din sferturile de finală care nu s-au disputat, joi, din cauza ploii, Cagla Buyukakcay/Karin Knapp (Turcia/Italia) – Irina-Camelia Begu/Maria Irigoyen (România/Argentina, cap de serie numărul 4) şi Ioana-Raluca Olaru/Valeria Solovieva (România/Rusia) – Elena Bogdan/Alexandra Cadanţu (România/România).

Cele mai citite

DARURI PENTRU COPII DIN PARTEA ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

În apropierea  sărbătorilor pascale, copiii îngrijiți în cadrul Centrului de zi ”Arlechino” și cei din Centrul de zi pentru copii cu dizabilități, ambele din...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Jens Stoltenberg: „ Nu este prea târziu ca Ucraina să câştige” în războiul împotriva Rusiei

„ Nu este prea târziu ca Ucraina să câştige" în războiul împotriva Rusiei, cu condiţia ca Occidentul să-şi respecte promisiunile de a-i furniza mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă