7.9 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialPugilistul Rico Verhoeven și-a respectat blazonul și rămâne campion mondial la categoria...

Pugilistul Rico Verhoeven și-a respectat blazonul și rămâne campion mondial la categoria grea

Rico Verhoeven și-a păstrat centura de campion mondial la categoria grea după victoria înainte de limită din gala "Glory 33" din New Jersey – SUA, în fața brazilianului Silva.

Olandezul, ajuns la a 11-a victorie consecutivă în Glory, a avut nevoie de mai puțin de două reprize în întâlnirea cu brazilianul Anderson Silva, pe care l-a trimis de 3 ori la podea în runda a doua.

Prima oara cu o lovitura exterioară de picior pe coapsă, apoi după o lovitură de picior la cap, iar ultimul atac a venit tot pe coapsă, dar pe interior, și meciul s-a încheiat cu 3 secunde înainte de finalul reprizei.

Pe Rico Verhoeven îl așteaptă acum meciul din luna decembrie, cu "Băiatul rău al ringului", Badr Hari.

Turneul piramidal de la categoria 65 kg. s-a încheiat cu victoria surprinzătoare a debutantului în Glory, Matt Embree din Canada. El l-a învins în semifinală pe sud-coreeanul Chibin Lim prin KO, în repriza a doua, în urma uneui croseu de stinga.

În finală a încheiat conturile cu georgianul Giga Chikadze tot înainte de limită, în repriza secundă, după ce a reușit o lovitură cu brațul drept. După această victorie Embree devine challenger obligatoriu al campionului de la 65 kg.

Următoarea gala Glor va avea loc pe 22 octombrie, dimineață, la Denver – SUA, cu meciul de titlu de la categoria pană, dintre Gabriel Varga, din Canada, și olandezul Robin van Roosmalen.

Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...
Ultima oră
Pe aceeași temă