14.6 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialRafael Nadal va juca la turneele de la Beijing şi Shanghai

Rafael Nadal va juca la turneele de la Beijing şi Shanghai

Veşti cât se poate d ebune pentru fanii lui Rafael Nadal. Spaniolul a anunţat că va participa la turneele de la Beijing şi Shanghai. Anunţul a fost făcut ieri, după ce Nadal l-a învins pe francezul Jo-Wilfried Tsonga într-un meci demonstrativ, la Astana.

"După fiecare accidentare am o motivaţie suplimentară. Voi munci pentru a ajunge la forma cea mai bună, la nivelul de dinainte", a declarat Nadal, care s-a impus în meciul cu Tsonga, scor 6-7 (2/7), 6-3, 6-4.

El a adăugat că se pregăteşte pentru turneele de la Beijing (începe la 29 septembrie) şi Shanghai (5 -12 octombrie): "Voi juca la Beijing şi Shanghai. Scopul meu este să joc şi să mă antrenez cât mai mult în acest final de sezon", a precizat Nadal, potrivit Mediafax.

Accidentat la un antrenament la finalul lunii iulie, Nadal nu a putut participa la US Open, dar nici la turneele Masters de la Toronto şi Cincinnati, unde era deţinătorul titlurilor.

Nadal a cedat la începutul lunii iulie locul 1 mondial sârbului Novak Djokovici, după ce acesta s-a impus la Wimbledon. Spaniolul a fost învins în optimi la Wimbledon de australianul Nick Kyrgios, iar de atunci nu a mai evoluat la nicio competiţie.

Cele mai citite

Isărescu: Când datoria depăşeşte 50%, trebuie luate măsuri

Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a afirmat că, atunci când datoria depăşeşte 50% din PIB trebuie luate măsuri. Mugur Isărescu a fost întrebat,...

Armata Română deschide o nouă campanie de recrutare

Ministerul Apărării Naționale (MApN) a început o nouă campanie de recrutare pentru soldați și gradați profesioniști. Aceasta este a doua campanie de acest tip din...

Marcel Ciolacu: România creşte din punct de vedere economic. Trei dovezi concrete, confirmate de INS

Premierul Marcel Ciolacu afirmă, miercuri, că România creşte din punct de vedere economic, el prezentând trei dovezi concrete, confirmate de INS, şi anume creştere...
Ultima oră
Pe aceeași temă