22.6 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialRaluca Olaru, în lacrimi după eliminarea de la Bucharest Open

Raluca Olaru, în lacrimi după eliminarea de la Bucharest Open

Raluca Olaru a fost eliminată, azi, de la Bucharest Open, încă din runda inaugural.  Olaru a început să plângă la final şi a declarat că a renunţat la meciurile de simplu deoarece nu mai este susţinută financiar.

Raluca Olaru, care a fost prezentă pe tabloul principal graţie unui wild card acordat de organizatori, a disputat, azi, primul meci de simplu în acest an, ea dedicându-se în ultima perioadă competiţiilor de dublu.

"A fost primul meci oficial de simplu din acest an. În primul rând m-am bucurat foarte mult că am putut juca simplu în faţa publicului din România. Mi-am dorit să fac o impresie cât mai bună şi să joc cât mai bine. Adversara e o jucătoare puternică, agresivă, iar jocul ei mă deranjează. Nu mi-a dat timp şi am făcut multe greşeli fără să am momente în care jocul să mi se lege, am avut doar momente izolate. Nu mi-a ieşit cum mi-aş fi dorit", a spus Olaru, fostă numărul 53 mondial, în iulie 2009.

Raluca Olaru a afirmat că şi-a revenit după accidentarea de anul trecut, care a împiedicat-o să mai joace în meciurile de simplu şi a precizat că are nevoie de bani pentru a putea evolua din nou în această probă. "Chiar dacă nu mai mai jucat simplu, lucrurile sunt aceleaşi. Motivele pentru care nu joc simplu sunt aceleaşi, doar accidentarea de anul trecut a trecut. Meciul de azi nu e decisiv dacă să reiau sau nu meciurile de simplu. Nu mai joc simplu din cauze financiare. De doi-trei ani nu mai pot, iar eu nu mai am nicio susţinere financiară. Pentru a relua cariera de simplu trebuie investiţii mari. Aveam două opţiuni: să nu mai joc deloc sau să joc dublu ca să mă susţin. E greu să joci simplu. Dacă nu joci bine simplu săptămâna aceasta, nu mai poţi să joci săptămâna viitoare", a explicat, în lacrimi, Olaru.

Raluca Olaru a fost învinsă, azi, cu scorul de 6-1, 6-3, de sportiva italiană Karin Knapp, locul 67 WTA şi cap de serie numărul 4, într-un meci care a durat o oră şi un sfert, în turul întâi al BRD Bucharest Open, turneu cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

Pentru prezenţa pe tabloul principal, Olaru va primi un cec în valoare de 1.925 de dolari şi un punct WTA. Potrivit site-ului oficial al WTA, Raluca Olaru, 25 de ani, a câştigat în carieră premii brute de 780.000 de dolari.

 

Cele mai citite

Familia Picioruș, stăpâna consultanței mascate în învățământ

Afacerile și profitul companiei Structural Management Innovative System SRL, controlată de Georgeta-Sorina Picioruș și administrată de Alexandru-Eduard Picioruș, a explodat în 2023 după...

Noua fiță masonică: Sarmale la …roabă!

Așa zișii masoni grupați, în Marea Lojă Națională a României condusă, în scripte, de preotul Cătălin Tohăneanu, dar, în realitate, de plagiatorul Radu...

Expert Forum: Până pe 16 mai, partidele au cheltuit 11 milioane lei, pentru campania la alegerile europarlamentare şi peste 3,8 milioane lei pe campania...

Potrivit raportului Expert Forum, pentru europarlamentare, până la data de 16 mai au fost raportate venituri de 40 de milioane de lei, din care 14 milioane de lei...
Ultima oră
Pe aceeași temă