13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialReacția Simonei Halep, după eliminarea de la Turneul Campioanelor: "Sunt mulțumită de...

Reacția Simonei Halep, după eliminarea de la Turneul Campioanelor: “Sunt mulțumită de 2015. Voi reveni mai puternică”

Simona Halep, principala favorită și numărul 2 mondial, a spus, după ce a fost eliminată de la Turneul Campioanelor că este mulțumită de anul 2015, dar că are nevoie de o vacanță în care să nu se mai gândească la tenis. Ea spune că va reveni mai puternică sezonul viitor.

“Sunt mulțumită de acest an. Vreau doar să-mi iau o vacanță acum. Nu vreau să mă mai gândesc deloc la tenis. Apoi voi reveni mai puterică”, a spus Simona Halep, conform site-ului oficial al WTA.

Citește și Ce mesaj a transmis Simona Halep, pe Facebook, la final de sezon

Românca spune că pentru ea meciul cu Agnieszka Radwanska a fost pierdut încă de la finalul primului set.

“Eram terminată, lipsită de energie. Eram obosită. Am simțit că o dată ce am pierdut șansă să câștig primul set am ratat și ocazia de a câștiga meciul în acel moment. Antrenorul meu mi-a spus multe lucruri, dar nu le mai puteam auzi pentru că eu eram terminată și eram foarte nervoasă. Dar este bine că s-a întâmplat așa. Data viitoare voi ști că dacă nu sunt foarte bine pregătită fizic va trebui să fac altceva pe teren.”

Românca îi ține pumnii Flaviei Pennetta în duelul de joi cu Maria Șarapova. “Îi țin pumnii pentru că îmi place de ea (n.r. Pennetta). E o persoană foarte bună. Merită să meargă în semifinale pentru că a câștigat US Open.”

“Am început destul de bine turneul acesta. Energia a scăzut însă de la o zi la alta. Da, s-a terminat, s-a încheiat pentru mine”, a mai spus Halep răzând.

Simona Halep a fost învinsă de Agnieszka Radwanska, scor 7-6(5), 6-1, în ultimul său meci din Grupa Roșie și a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor.

Citește și Simona Halep, ELIMINATĂ de la Turneul Campioanelor! Pierde în două seturi cu Radwanska

 

 

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă