9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialReacția Simonei Halep după incendiul din Colectiv: "Din păcate acesta e singurul...

Reacția Simonei Halep după incendiul din Colectiv: “Din păcate acesta e singurul ajutor pe care îl pot oferi”

Simona Halep, locul 2 WTA, empatizează cu persoanele afectate de incendiul din Clubul Colectiv, în urma căruia au decedat zeci de tineri. Românca a scris pe contul său de Facebook faptul că va face o donație pentru ajutorarea victimelor.

“Sunt alături de cei afectați de tragedia de vineri seară din Clubul Colectiv și de familiile și prietenii lor. Din păcate, singurul ajutor pe care îl pot oferi va fi o donație, alături de gândurile mele de bine către cei ce au nevoie de ele!”, a scris Halep, pe contul său.

Citește și Trei zile de la tragedia din Colectiv, ultima de doliu național

Clubul Colectiv, din București, a fost scena unei tragedii în noaptea de vineri, când, în urma unui incendiu au decedat mai multe zeci de persoane. Bilanțul victimelor a ajuns, duminică, la 30 de morți, unele persoane decedând la spital din cauza rănilor. 

În total 146 de persoane au fost internate în 12 spitale din Capitală, circa jumătate dintre aceștia fiind în stare gravă sau critică.

Citește și Clasamentul WTA la finalul lui 2015: Schimbare în top 5 mondial. Ce locuri ocupă Halep și rivalele

Simona Halep a jucat, săptămâna trecută, la Turneul Campioanelor, de la Singapore, însă românca a fost eliminată din competiție, joi, în faza grupelor. Campioana ediției din acest an este Agnieszka Radwanska, 5 WTA.

Citește și Radwanska a câștigat Turneul Campioanelor 2015, după finala cu Kvitova. Cum arată alături de trofeul de la Singapore!

 

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă