10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialReacții după victoria României în Fed Cup: "Fără public ar fi fost...

Reacții după victoria României în Fed Cup: “Fără public ar fi fost foarte greu.” Ce spune Irina Begu

România a învins Spania, în Fed Cup și a obținut calificarea în play-off-ul Grupei Mondiale. Irina Begu, eroul echipei românești, a spus la finalul evenimentului, că fără public ar fi fost foarte greu.

"Publicul ne-a ajutat enorm de mult. Fără public ar fi fost foarte greu să câştigăm. Există multă adrenalină şi de accea am rezistat fizic. Monica m-a ajutat foarte mult pe teren", a spus Begu, conform Mediafax.

Monica Niculescu consideră că a jucat cel mai bun tenis al ei în meciul de dublu: "Datorită publicului am câştigat acest meci. M-am speriat după primul set, deoarece Irina avea crampe. Vreau să mulţumesc echipei. Am jucat cel mai bun tenis al meu".

Simona Halep le-a felicitat pe Begu şi Niculescu pentru punctul decisiv care a adus victoria României: "Toate felicitările pentru cele două fete. Mulţumim tuturor pentru efortul depus".

Căpitanul Alina Tecşor a afirmat că Begu şi Niculescu au jucat fantastic. "Fetele au jucat incredibil. Avem o echipă şi asta este cel mai important. Am reuşit să unesc cele mai bune jucătoare din România în acest moment", a precizat Tecşor.

Echipa de Fed Cup a României a învins, la Galaţi, cu scorul general de 3-2, formaţia Spaniei, după succesul repurtat, duminică, de perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu în faţa cuplului Garbine Muguruza/Anabel Medina Garrigues, şi s-a calificat în play-off-ul pentru Grupa Mondială.

Begu şi Niculescu s-au impus cu scorul de 5-7, 6-3, 6-2, după două ore şi 25 de minute.

Tot duminică, Irina-Camelia Begu, locul 34 WTA, a învins-o pe Silvia Soler-Espinosa, numărul 67 mondial, scor 6-2, 6-4, iar Simona Halep, locul 3 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-4, 6-3, de Garbine Muguruza, numărul 24 mondial.

Sâmbătă, Simona Halep a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, pe Silvia Soler-Espinosa, iar Irina-Camelia Begu a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-2, de Garbine Muguruza.

România va juca în play-off-ul pentru Grupa Mondială, în timp ce Spania va evolua în play-off-ul pentru Grupa Mondială II.

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă