11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialRecord de asistenţă la finala Cupei Davis

Record de asistenţă la finala Cupei Davis

Finala Cupei Davis dintre Franţa şi Elveţia a doborât recorul de asistenţă la un meci de Cupa Davis. Astfel, la Villeneuve d'Ascq , pe arena de tenis creată pe Stadionul Pierre-Mauroy au fost  prezenţi 27.432 de spectatori.

Precedentul record a fost înregistrat în 2004, când la finala Spania-SUA de la Sevilla au asistat 27.200 de spectatori, tot pe un stadion, Olimpico.

Stade Pierre-Mauroy, arena echipei de fotbal Lille, are o capacitate maximă de 50.000 de locuri.

Lângă Lille, în primul meci de simplu, care a început la ora 15.00, se întâlnesc francezul Jo-Wilfried Tsonga şi elveţianul Stanislas Wawrinka (scor 1-1 la seturi la ora transmiterii acestei ştiri).

Apoi, Roger Federer îl va întâlni pe francezul Gael Monfils, în cel de-al doilea meci de simplu, de vineri, din finala Cupei Davis.

În tribune sunt şi peste 3.000 de fani elveţieni.

Sâmbătă, de la ora 16.30, va avea loc meciul de dublu în care se vor întâlni perechea franceză Richard Gasquet/Julien Benneteau şi cuplul elveţian Marco Chiudinelli/Michael Lammer.

Duminică, începând cu ora 14.00, se vor disputa ultimele două meciuri de simplu: Jo-Wilfried Tsonga – Roger Federer şi Gael Monfils – Stanislas Wawrinka.

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă