22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialRecord de asistenţă la finala Cupei Davis

Record de asistenţă la finala Cupei Davis

Finala Cupei Davis dintre Franţa şi Elveţia a doborât recorul de asistenţă la un meci de Cupa Davis. Astfel, la Villeneuve d'Ascq , pe arena de tenis creată pe Stadionul Pierre-Mauroy au fost  prezenţi 27.432 de spectatori.

Precedentul record a fost înregistrat în 2004, când la finala Spania-SUA de la Sevilla au asistat 27.200 de spectatori, tot pe un stadion, Olimpico.

Stade Pierre-Mauroy, arena echipei de fotbal Lille, are o capacitate maximă de 50.000 de locuri.

Lângă Lille, în primul meci de simplu, care a început la ora 15.00, se întâlnesc francezul Jo-Wilfried Tsonga şi elveţianul Stanislas Wawrinka (scor 1-1 la seturi la ora transmiterii acestei ştiri).

Apoi, Roger Federer îl va întâlni pe francezul Gael Monfils, în cel de-al doilea meci de simplu, de vineri, din finala Cupei Davis.

În tribune sunt şi peste 3.000 de fani elveţieni.

Sâmbătă, de la ora 16.30, va avea loc meciul de dublu în care se vor întâlni perechea franceză Richard Gasquet/Julien Benneteau şi cuplul elveţian Marco Chiudinelli/Michael Lammer.

Duminică, începând cu ora 14.00, se vor disputa ultimele două meciuri de simplu: Jo-Wilfried Tsonga – Roger Federer şi Gael Monfils – Stanislas Wawrinka.

 

Cele mai citite

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri...

AUR l-a reclamat pe Cîrstoiu la Direcția Antifraudă Fiscală

Președintele filialei AUR București, Mihai Enache, anunță că l-a reclamat la Direcția Generală Antifraudă Fiscală pe medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei. "Mihai Enache,...

Echipamente agricole esențiale pentru o fermă

Echipamentele agricole sunt indispensabile pentru o activitate prosperă. Acestea sunt necesare pentru optimizarea proceselor, precum și pentru obținerea unor producții de calitate, indiferent că...
Ultima oră
Pe aceeași temă