9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialReprezentanții unei firme au plătit 5000 de euro doar pentru a sta...

Reprezentanții unei firme au plătit 5000 de euro doar pentru a sta în tribune la meciul caritabil al Simonei Halep

Meciul cu Simona Halep şi Ilie Năstase rămâne în continuare deschis licitațiilor. Cu toate că reprezentanții unei firme au cumpărat meciul, în cadrul Balului Nataţiei, pentru suma de 5000 euro, aceștia au declarat că au plătit suma doar pentru a sta în tribune.

"A fost o seară excelentă pentru nataţia românească, balul a fost o reuşită, după părerea mea. Suma totală obţinută în urma licitaţiei a fost de aproximativ 22.000 de euro. Meciul cu Simona Halep şi Ilie Năstase a fost câştigat de reprezentanţii firmei Brenntag, pentru suma de 5.000 de euro. Iar la finalul balului am fost anunţaţi că licitaţia va rămâne deschisă, reprezentanţii firmei dorind în schimbul sumei menţionate doar să asiste din tribune. A fost o surpriză plăcută pentru noi, drept urmare licitaţia pentru meciul cu Simona Halep şi Ilie Năstase rămâne deschisă", a declarat preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec, potrivit Mediafax.

La licitaţia pentru un tablou realizat de artistul Bogdan Olteanu, reprezentând-o pe Camelia Potec, pictat cu o pulbere aurită, fosta campioană olimpică Nadia Comăneci a achitat suma de 6.000 de euro.

Foştii sportivi Ion Ţiriac, Nadia Comăneci, Camelia Potec şi Gabriela Szabo au participat, miercuri, la prima ediţie a Balului Nataţiei, care a avut loc în Sala de Marmură a Cercului Militar.

La eveniment au mai participat printre alţii Elisabeta Lipă, Mihai Leu, Diana Mocanu şi Andreea Răducan.

În cadrul balului a avut loc o licitaţie care a avut ca scop strângerea de fonduri necesare pregătirii sportivilor din nataţie în vederea Jocurilor Olimpice de vară din 2020, de la Tokyo. S-a licitat un meci de tenis de dublu mixt în compania Simonei Halep şi a lui Ilie Năstase, o rachetă cu semnătură a fostului tenisman german Boris Becker, echipamentul şi o rachetă a Simonei Halep, un sejur la Raliul Aradului alături de Mihai Leu, o cină la masa campionilor alături de foşti mari sportivi români, precum şi alte obiecte.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă