13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialRoger Federer revine în sferturi la US Open și-și anunță noile obiective:...

Roger Federer revine în sferturi la US Open și-și anunță noile obiective: vrea înapoi pe locul 1, încă un Slam și să joace la JO 2016!

Anul trecut, Federer pierdea în turul IV la US Open, într-una dintre cele mai incolore apariții ale sale dintr-un sezon de uitat. Dar 2013 e ca și cum n-ar fi fost. Anul acesta, elvețianul e din nou în cruise control la New York, depășind lejer faza în care s-a oprit acum doisprezece luni. Federer s-a impus cu 6-4, 6-3, 6-2 în fața lui Bautista Agut, pentru a 10-a sa apariție în sferturi la US Open în ultimii 11 ani și al 43-lea sfert de finală la un Slam al carierei!

Mai interesante decât meciul au fost câteva din declarațiile lui Federer de după meci. Roger a vorbit despre modificările pe care le-a făcut după problemele fizice de anul trecut, explicând cum și-a schimbat cu totul rutina de încălzire și programul de antrenament și a conceput, alături de echipa sa, un program nou, de la zero, "ca un junior". De asemenea, și mai promițătoare pentru fanii săi au fost detaliile pe care elvețianul le-a dat în ce privește noile sale obiective: încurajat de rezultatele de anul acesta, Federer vorbește despre un nou titlu la Wimbledon, amintește despre revenirea pe primul loc în lume, despre Cupa Davis.

Citește detalii pe larg despre toate declarațiile lui Federer și meciurile de la US Open în continuarea articolului de pe Treizecizero.ro 

 

 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă