15.4 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialRoland Garros: 4 români pe tabloul zilei, la juniori

Roland Garros: 4 români pe tabloul zilei, la juniori

Patru tenismeni români debutează, duminică, în primul tur, la Roland Garros, pe tabloul principal al turneului de juniori, atât la masculin, cât și la feminin.

Cum turneele de la seniori, feminin și masculin, au ajuns deja la jumătatea competiției, ziua de duminică reprezintă nu doar începutul optimilor de finală, la senori, ci și debutul turneelor de juniori, acolo unde România are trei tenismeni.

Nicolae Frunză, 16 ani, joacă, în primul tur împotriva francezului Quentin Halys, al cincilea favorit. Frunză ocupă locul 48 în clasamentul ITF, în care intră doar juniorii.

La junioare, Ioana Ducu, 18 ani și 37 ITF, va evolua în primul meci de pe terenul 11, cu sportiva croată Jana Fett. Elena Gabriela Ruse, 16 ani și 69 ITF, o va întâlni pe Estelle Cascino (Franţa), în ultimul meci de pe terenul 6, iar Ioana Loredana Roşca, 17 ani și 26 ITF, va juca împotriva Priscillei Hon (Austria, nr. 12), în ultima partidă de pe terenul 14.

Turneul Roland Garros, la junioare, a fost câștigat în 2008 de Simona Halep, atunci când românca evolua în circuitul ITF.

Tot duminică, la Roland Garros, la seniori, în optimile turneului de dublu, evoluează perechea Florin Mergea/Martin Draganja (România/Croaţia) împotriva cuplului Feliciano Lopez/Jurgen Melzer (Spania/Austria). 

Cele mai citite

Messi, de neoprit în America! Argentinianul a reușit o nouă dublă și e golgheter în MLS

Lionel Messi a contribuit decisiv la victoria lui Inter Miami cu scorul de 4-1 în faţa lui New England Revolution, după ce a marcat...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în luna mai

Specialiștii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru perioada 29 aprilie - 27 mai 2024. Astfel, conform datelor furnizate...
Ultima oră
Pe aceeași temă