6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Roland Garros 2015: Ana Ivanovic - Lucie Safarova, prima semifinală

UPDATE. Roland Garros 2015: Ana Ivanovic – Lucie Safarova, prima semifinală

UPDATE 17.10 Lucie Safarova, a 13-a favorită, s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros, după ce a eliminat-o pe Garbine Muguruza, cap de serie 21, cu scorul de 7-6(7/3), 6-3.

În penultimul act de la Paris, Safarova se va duela cu Ana Ivanovici, a 7-a favorită.

Cea de a doua semifinală va fi stabilită, miercuri, după meciurile dintre Serena Williams (prima favorită) – Sara Errani (17), respectiv Timea Bacsinszky (23) – Alison Van Uytvanck (93 WTA, în clasamentul actualizat luni).  

Citește și Roland Garros: Serena Williams și Timea Bacsinszky se vor întâlni în cea de a doua semifinală

—-

Ana Ivanovici, cap de serie numărul 7, este prima semifinalistă a turneului de la Roland Garros, după ce a eliminat-o pe ucraineanca Elina Svitolina, a 19-a favorită, cu scorul de 6-3, 6-2.

Jucătoarea din Serbia, în vârstă de 27 ani, a avut nevoie de o oră și 15 minute pentru a trece de Svitolina, a 21-a jucătoare a lumii (în clasamentul actualizat luni), în vârstă de 20 ani.

În penultimul act al competiției Ana Ivanovici o va întâlni pe învingătoarea dintre Garbine Muguruza (Spania), cap de serie numărul 21, şi Lucie Safarova (Cehia), favorită 13.

Performanța de la Roland Garros este cea mai bună pentru sârboaică în 2015, după ce a mai ajuns în semifinalele unui turneu de doar două ori, la Brisbane Premier și la Moterrey WTA International. Ivanovici a cucerit grand slam-ul de la Paris în 2008 şi a fost finalistă în 2007.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă