10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialRoland Garros 2015: Wawrinka - Tsonga, prima semifinală masculină. Roger Federer, eliminat!

Roland Garros 2015: Wawrinka – Tsonga, prima semifinală masculină. Roger Federer, eliminat!

UPDATE 21.05 Stan Wawrinka (cap de serie 8), care l-a eliminat, în sferturi, pe conaționalul său Roger Federer (2), va juca în prima semifinală a turneului de la Roland Garros împotriva francezului Jo-Wilfried Tsonga (14), favoritul gazdelor.

Tsonga s-a impus cu scorul de 6-1, 6-4, 4-6, 3-6, 6-3, după trei ore şi 45 de minute, în fața japonezului Kei Nishikori (5), după cel mai lung meci al turneului. În vârstă de 30 ani, Tsonga se află a doua oară în semifinale, la Paris, după ediția din 2013.

Citește și Roland Garros: Djokovic – Murray, în a doua semifinală. Rafael Nadal, eliminare istorică

—-

Roger Federer, cap de serie numărul 2, a fost eliminat din turneul Roland Garros în faza sferturilor de finală, de către conaționalul său, elvețianul Stan Wawrinka.

Federer a fost învins cu scorul de 6-4, 6-3, 7-6 (4), după două ore şi nouă minute, de Wawrinka, favorit numărul 8 şi locul 9 în ierarhia mondială.

În semifinale, Wawrinka îl va întâlni pe câștigătorul partidei dintre japonezul Kei Nishikori, cap de serie numărul 5 şi francezul Jo-Wilfried Tsonga, favorit 14 şi poziţia.

Stan Wawrinka, în vârstă de 30 de ani, s-a calificat pentru prima dată în semifinale la French Open.

Citește și Roland Garros 2015: Djokovici joacă, în sferturi, cu Rafael Nadal

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă