10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialRoma 2015: Maria Șarapova, calificată în sferturi. Ar putea-o întâlni pe Begu

Roma 2015: Maria Șarapova, calificată în sferturi. Ar putea-o întâlni pe Begu

Roma 2015. Maria Şarapova, cap de serie numărul 3, s-a calificat în sferturile turneului de categorie Premier 5 de la Roma, după ce a trecut de Bojana Jovanovski, jucătoare venită din calificări şi locul 73 WTA.

Şarapova a învins-o jucătoarea din Serbia, cu scorul de 6-3, 6-3, după o oră şi 31 de minute. În sferturile de finală, Maria Şarapova o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA, şi Victoria Azarenka (Belarus), poziţia 29 în clasamentul mondial, conform Mediafax.

Citește și Surpriză la Roma: Serena Willliams s-a retras din turneu. Halep devine principala favorită

Într-un alt meci din optimile de finală, Carla Suarez Navarro (Spania), a zecea favorită a competiţiei şi locul 10 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-7 (2), 7-5, 7-6 (7), după trei ore şi două minute, pe Eugenie Bouchard (Canada), cap de serie numărul 6 şi poziţia a şasea în ierarhia mondială.

În sferturile de finală, Suarez Navarro o va întâlni pe învingătoarea meciului Jelena Jankovici (Serbia), favorită 16 şi locul 20 WTA, şi Petra Kvitova (Cîehia), cap de serie numărul 4 şi poziţia a patra în clasamentul mondial. Câştigătoarea din acest sfert de finală va juca, în semifinale, cu învingătoarea duelului românesc dintre Simona Halep, a doua favorită a competiţiei şi locul 2 WTA, şi Alexandra Dulgheru, poziţia 72 în ierarhia mondială.

Citește și Roma 2015: Simona Halep, victorie fulgerătoare în fața lui Venus Williams. Sfert de finală cu Dulgheru

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă