24.8 C
București
joi, 6 iunie 2024
AcasăSpecialRomâncele fac impresie la turneul ITF din Antalya

Româncele fac impresie la turneul ITF din Antalya

Jucătoarele de tenis Elena Gabriela Ruse (cap de serie numărul 4) și Mihaela Buzărnescu (cap de serie numărul 5) s-au calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului ITF din Antalya (Turcia), informează site-ul itftennis.com.

Elena Gabriela Ruse a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-0, 6-3, după o oră şi 12 minute, pe Iulia Kulikova (Rusia), jucătoare venită din calificări.

În sferturile de finală, Elena Gabriela Ruse o va întâlni pe Marlies Szupper (Austria), a opta favorită a competiţiei, care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-4, de Ani Vangelova (Bulgaria), beneficiară a unui wild-card.

Buzărnescu a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-1, 6-1, după 59 de minute, pe Dina Hegab (Egipt), jucătoare venită din calificări, şi o va întâlni, în sferturile de finală, pe Dalila Jakupovici (Slovenia), a patra favorită a competiţiei, care a trecut, cu scorul de 7-5, 6-2, de Sandra Samir (Egipt).

Speranțe și la dublu

În proba de dublu din Antalya, perechea Andreia Beberechi/Mariana Drazici (România/Croaţia), cap de serie numărul 3, a învins, în sferturile de finală, cu scorul de 1-6, 7-6 (1), 10-8, după o oră şi 24 de minute, cuplul Leonie Kung/Sara Marcionni (Elveţia/Italia).

În semifinale, Beberechi şi Drazici vor întâlni perechea Elena Gabriela Ruse/Julie Noe (România/Danemarca), cap de serie numărul 2, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-1, de cuplul Simona Ionescu/Louise Lampla (România/Franţa).

n proba de dublu de la Cairo, perechea Irina Maria Bara/Mihaela Buzărnescu, cap de serie numărul unu, a învins, în sferturile de finală, cu scorul de 6-4, 6-1, după o oră şi patru minute, cuplul Fanny Ostlund/Julie Tringa (Suedia/Franţa) şi va întâlni, în semifinale, perechea Valentina Ivahnenko/Dalila Jakupovici (Rusia/Slovenia), cap de serie numărul 3, care a trecut, cu scorul de 6-2, 7-6 (3), de cuplul Berfu Cengiz/Sandra Samir (Turcia/Egipt).

Tot în sferturile de finală ale probei de dublu, perechea Ana Bianca Mihăilă/Ola Abou Zekry (România/Egipt) a fost învinsă, cu scorul de 6-4, 7-5, după o oră şi 25 de minute, de cuplul Martina Caregaro/Reka-Luca Jani (Italia/Ungaria), cap de serie numărul 4.

Cele mai citite

14 elevi din județul Iași s-au intoxicat și au ajuns la spital

14 copii de la școala Strunga, din județul Iași, s-au intoxicat și sunt transportați la spital. DSP Iași a anunțat declanșarea unei anchete epidemiologice,...

LIGA 1. Infuzie de capital străin la Ploiești. Petrolul, achiziționat de investitori turci

Clubul Petrolul Ploiești a fost cumpărat de afaceriștii turci Serhan Cetinsaya și Sertac Guven, care în trecut au fost implicați și la Beșiktaș Istanbul. După...

Rusia – Ucraina, ziua 834. Un general cecen susține că Rusia va învinge Ucraina în anul 2024

Un general din Cecenia, Apty Alaudinov, susține că Rusia va încheia anul 2024 cu o victorie în "operațiunea militară specială", adică va învinge Ucraina. Liderii...
Ultima oră
Pe aceeași temă