12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialRomânia- Kosovo 36-24, în preliminariile CE handbal

România- Kosovo 36-24, în preliminariile CE handbal

Naţionala de handbal a României a învins reprezentativa similară a Kosovo, cu 36-24, în pimul meci din Grupa C a turului întâi preliminar al Campionatului European din 2018.

Meciul de miercuri a fost primul pe banca tehnică a României pentru antrenorul Aihan Omer, care a fost numit recent pentru a treia oară la cârma naţionalei.

De asemenea, a fost şi primul meci oficial pentru reprezentativa Kosovo, care a fost recunoscută oficial de EHF luna trecută. Totuşi, din cauză că România nu recunoaşte statul Kosovo, imnurile naţionale nu au fost intonate la începutul partidei.

În grupa C, România va mai juca în 2014 tot în compania echipei Kosovo, sâmbătă. Meciurile cu Italia, care face parte din aceeaşi grupă, vor avea loc între 10-14 iunie 2015.

Prima clasată din fiecare din cele trei grupe din primul tur preliminar se vor califica mai departe. Turneul final al Campionatului European din 2018 va avea loc în Croaţia.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă