14.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialRomânia, locul 3 la Trofeo Torino la gimnastică

România, locul 3 la Trofeo Torino la gimnastică

Echipa feminină de gimnastică a României s-a clasat pe locul 3, sâmbătă, la Trofeo Torino, competiţie câştigată de Rusia, urmată pe podium de Italia.

Conform anunţului FR Gimnastică, România a deplasat şase gimnaste la turneul din Italia – Diana Bulimar, Silvia Zarzu, Laura Jurca, Andreea Iridon, Anamaria Ocolişan şi Andreea Ciuruşniuc, însă conform site-ului oficial al competiţiei, Diana Bulimar nu a mai concurat, astfel încât, cu 215,650 puncte, echipa tricoloră s-a clasat pe locul 3, conform Mediafax.

Pe prima poziţie s-a clasat echipa Rusiei (224,850 puncte), urmată de Italia (218,000), iar Columbia a fost pe locul 4 (207,650), toate aliniind câte şase gimnaste în concurs.

În clasamentul individual, Seda Tutkhalian s-a clasat pe prima poziţie (57,400 puncte), cea mai bună clasare a unei gimnaste românce fiind locul 7 – Laura Jurca (53,700).

Trofeo Torino a fost o etapă de verificare importantă înaintea Jocurilor Europene de la Baku, programate în luna iunie.

Pentru gimnastica feminină, evenimentul major din 2015 îl reprezintă Campionatul Mondial de la Glasgow, din luna octombrie, la care se vor decide sportivele şi echipele calificate direct la Jocurile Olimpice de la Rio.

Cele mai citite

Președintele Iohannis, la Misiunea Economică a Francofoniei: România are o creștere economică peste media UE

România a înregistrat în anul 2023 "o creștere economică robustă, de 2,1%, ritm superior mediei Uniunii Europene", a transmis președintele Klaus Iohannis în cadrul...

Zgonea (ANCOM): Sectorul de poştă şi curierat ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro

Sectorul de poştă şi curierat este în plină dezvoltare şi ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro în...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...
Ultima oră
Pe aceeași temă