19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialRomânia a fost învinsă de Grecia, scor 12-18, în Liga Mondială la...

România a fost învinsă de Grecia, scor 12-18, în Liga Mondială la polo

Naționala de polo a României a pierdut, pe teren propriu, meciul cu reprezentativa similară a Greciei, cu scorul de 12-18. Partida a contat pentru cea de-a patra etapă din grupa A europeană a Ligii Mondiale.

Scorul pe reprize a fost 2-3, 3-4, 4-8, 3-3. În primele trei meciuri din grupa A, tricolorii au fost învinşi de Grecia, cu 8-15, şi de Ungaria, cu 10-20, obţinând şi o victorie, cu Slovacia, după prelungiri, scor 14-13, conform Mediafax.

Tricolorii rămân astfel pe locul 3 în grupa A, cu 2 puncte, după Ungaria şi Grecia, care au 9 şi înaintea Slovaciei (1), iar în următorul meci vor juca, tot pe teren propriu, cu Ungaria (17 martie).

În grupa B a preliminariilor europene evoluează Serbia, Rusia, Germania, Spania, iar în grupa C, Muntenegru, Italia, Croaţia, Turcia şi Franţa. Celelalte meciuri programate marţi sunt: Slovacia-Ungaria, Spania-Serbia, Muntenegru-Franţa, Germania-Rusia şi Turcia-Italia.

Prima clasată din fiecare din cele trei grupe se va alătura Italiei, care va găzdui Turneul Super Final, între 23-28 iunie 2015, la Bergamo.

Într-un alt turneu de calificare evoluează echipe din Africa, America, Asia şi Oceania, pentru alte patru locuri calificante la Super Final.

Premiile totale ale Ligii Mondiale sunt de 345.000 de dolari.

Cele mai citite

VIDEO. Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist îi cer premierului Pedro Sanchez să rămână în funcție

Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist au venit sâmbătă, 27 aprilie 2024, din întreaga Spanie la un miting la Madrid pentru a-i cere premierului...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...
Ultima oră
Pe aceeași temă