12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialRomânii se bat pentru medalii la Europenele de box rezervate juniorilor

Românii se bat pentru medalii la Europenele de box rezervate juniorilor

Robert Jitaru, Mustafa Arsen şi Andrei Arădoaie nu mai au cum să piardă o clasare pe podiumul Campionatului European de box rezervat juniorilor, care se desfăşoară la Zagreb. Cei trei au obţinut, ieri, calificări în semifinalele turneului.

Robert Jitaru s-a calificat în semifinalele probei de 56 kg după ce l-a învins, în sferturi, la puncte, pe slovacul Michal Takacs. Jitaru îl va întâlni, în semifinale, pe Dmitri Asanov, mâine de la ora 15, ora României.  

Vicecampionul mondial la categoria 60 kg, Mustafa Arsen, l-a învins la puncte pe Lewis Hay şi îl va întâlni, în penultimul act, pe Maxim Krivtov, mâine, de la oora 19, ora României, potrivit Agerpres.

Tot mâine, şi tot de la ora 19, va boxa în semifinale şi Paul Arădoaie, la categoria 81 kg, cu rusul Islam Tekeev. Arădoaie l-a învins, în sferturi, pe Cristian Costantinov, din Republica Moldova.

Alţi doi sportivi români, Sorin Dobondi şi Ion Pleş au fost eliminaţi în sferturile competiţiei. România a aliniat la start opt sportive născuţi între 1 ianuarie 1996 şi 31 decembrie 1997.

 

Cele mai citite

Revolut anticipează o creștere cu 40% a numărului angajaților, în 2024, și ajunge la 10.000 de salariați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de clienți retail la nivel global, a ajuns la 10.000 de angajați în toată lumea, iar...

Nicu Ștefănuță: „Cetățenii vor putea să fie despăgubiți de primării dacă se îmbolnăvesc din cauza aerului poluat”

Românii care se îmbolnăvesc din cauza poluării pot cere despăgubiri autorităților locale, după ce directiva privind calitatea aerului a fost votată astăzi la Strasbourg...

Gafa lui Târnovanu amână fiesta FCSB-ului! Meciul cu Farul se joacă cu titlul pe masă

FCSB a remizat în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 2-2, în etapa a șasea din play-off, și trebuie să mai aștepte pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă