17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialRugby: CS Năvodari vrea să se răzbune pe Poli Iaşi

Rugby: CS Năvodari vrea să se răzbune pe Poli Iaşi

Rugbiștii nu vor să mai repete erorile din ultimul meci de campionat, chiar dacă un eşec îi menține în limitele obiectivului.

CS Năvodari a început campionatul din postura ultimei clasate şi a echipei cu cel mai prost record de anul trecut. Primul obiectiv a fost salvarea de la retrogradare, dar la jumătatea sezonului regular acesta s-a schimbat în obţinerea unui loc de play-off. Cu eşecuri doar în faţa principalelor candidate la promovare, Bârlad şi Iaşi, năvodărenii au ridicat şi mai mult ştacheta pe final şi acum visează la o medalie, sâmbătă fiind primul pas către obţinerea acesteia.

“Nu vom pierde la Iaşi după acelaşi scenariu ca în meciul din sezonul regular. Să fie clar. Iaşiul nu a jucat mai bine ca noi în acea partidă şi s-a impus pe erori personale şi decizii anapoda ale arbitrilor. Poli are un lot bun, dar extrem de indisciplinat, iar când arbitrului îi e frică să ia decizii lucrurile iau o întorsătură nedorită. Sper să nu se repete povestea, deşi ne-am luat deja măsuri de precauţie”, ne-a declarat Cornel Suciu, antrenorul celor de la CS Năvodari.

Fără Strutinski, accidentat, năvodărenii au înregistrat ieri mai multe transferuri la FRR, condiţie pentru ca dezideratul să fie îndeplinit, în opinia antrenorului. Astăzi, echipa va pleca către Iaşi, unde nu are programat nici un antrenament, staff-ul tehnic preferând să-i ducă pe jucători la plimbare prin oraş şi la mall, în ideea de a-i avea cât mai relaxaţi sâmbătă de dimineaţă la meciul din semifinale.

“După meci, facem duş şi ne urcăm în autocar pentru că avem rezervare la Bucureşti. Mergem să-i susţinem pe băieţii de la Farul care au o şansă mare să facă istorie. Mie nu mi-e frică de finală, chiar dacă Baia Mare are o echipă omogenă şi puternică, şi cred că meciul cu Timişoara a fost mult mai greu. Au jucat însă foarte bine şi merită felicitaţi”, a încheiat antrenorul.  

Cele mai citite

Lawrence Wong a depus miercuri jurământul de învestitură în funcția de prim-ministru al Singapore

Lawrence Wong a depus jurământul de învestitură în funcția de prim-ministru al statului Singapore și este doar al patrulea lider de la independență, încheind...

Cum alegi un Volvo XC 60 de vânzare, în leasing, de la o agenție cu experiență

Experiența de cumpărare a unei noi mașini poate fi foarte interesantă, deoarece oferte sunt pretutindeni. Piața de profil este suprasaturată de oferte și...

Comisia Europeană a înrăutăţit semnificativ prognoza privind deficitul guvernamental al României în 2024

Comisia Europeană a îmbunătăţit uşor, la 3,3%, estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an, graţie accelerării consumului privat şi veniturilor mai mari, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă