10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Rugby Sportul Studenţesc, la 100 de ani

FOTO. Rugby Sportul Studenţesc, la 100 de ani

Echipa de rugby Sportul Studenţesc a sărbătorit, sâmbătă, 100 de ani de la înfiinţarea clubului. Astfel, pe stadionul din Complexul Tei, gruparea universitară a întâlnit RC Griviţa într-un meci devenit clasic de-a lungul anilor. Adversari redutabili în teren, acolo unde nu o dată au sărit scântei, jucătorii celor două echipe au petrecut împreună repriza a treia organizată de clubul Sportul Studenţesc.

Tinerii au avut astfel ocazia să asculte povestirile  „bătrânilor“ din vremurile de glorie ale celor două echipe, dar şi să pregătească noile confruntări.  Sportul Studenţesc este cea mai veche echipă de rugby din România, echipă care a dat personalităţi puternice ale sportului cu balonul oval precum  arhitectul Ascanio Damian, cel care a proiectat  Pavilionul Central de la Romexpo şi clădirea Aeroportului Băneasa, şi actorul George Vraca.

Tot de la Sportul Studenţesc au provenit mari jucători precum Marin Ionescu,  Theodor Rădulescu, Constantin Fugigi şi mulţi alţii, care au făcut istorie atât în competiţiile interne, cât şi pe plan internaţional.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă