17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialS-a acordat prima notă de ZERO din istoria Jocurilor Olimpice

S-a acordat prima notă de ZERO din istoria Jocurilor Olimpice

O sportivă din Rusia a reuşit cea mai proastă performanţă din istoria Jocurilor Olimpice, informează joi Mediafax.

Ea a fost notată cu zero pentru o execuţie ratată complet la sărituri în apă.

Rusoaica Nadezhda Bazhina, în vârstă de 28 de ani, a reuşit cea mai proastă performanţă din istoria Jocurilor Olimpice în preliminariile pentru săritura în apă de la 3 metri.

După ce a obţinut note bune la celelalte cinci sărituri precedente, Bazhina a alunecat pe trambulină la începutul săriturii şi a fost forţată să execute săritura într-un unghi dificil. Acest lucru a rezultat în nota 0.

Bazhina a ratat astfel calificarea în semifinale şi, prin urmare, şansa la titlul olimpic.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Cristiano Ronaldo le-a luat fața lui Messi și Mbappe! CR7 este cel mai bine plătit sportiv al planetei

Pentru a patra oară în carieră, Cristiano Ronaldo ocupă primul loc în clasamentul celor mai bine plătiţi sportivi ai planetei, stabilit de revista economică...
Ultima oră
Pe aceeași temă