13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialS-au anunțat posturile TV care vor transmite Liga I și Cupa Ligii

S-au anunțat posturile TV care vor transmite Liga I și Cupa Ligii

Liga I și Cupa Ligii, competiție care va debuta în 2015, vor fi transmise pentru următorii cinci ani de zile de televiziunile  Look TV şi Transilvania LIVE, ambele deținute de  Arpad Paszkany. 

Oficiali ai celor două posturi tv au anunțat, astăzi, încheierea unei înțelegeri cu firma din Malta, Intel Sky Broadcast Ltd, desemnată de LPF să vândă drepturile de difuzare a campionatului românesc. Următorul pas pe care în vor face cele două posturi tv va fi renunțarea la sistemul "must carry", prin care cabliștii ar fi fost obligați să introducă posturile în grila lor. În schimb cele două posturi le vor cere bani firmelor de cablu pentru a le permite includerea lor în grila de programe.

Ultimele trei sezoane ale Ligii I, inclusiv actualul sezon, au fost transmise de Digi Sport (RCS-RDS), Dolce Sport (Romtelecom), Antena 1 (Antena Group).

Arpad Paszkany anunța luna trecută că este în căutare de cumpărători pentru posturile sale tv. Paszkany este și proprietarul clubului de fotbal CFR Cluj, la care își dorește să atragă investitori.

În total LPF va primi peste 135 milioane euro pentru drepturile de difuzare ale meciurilor, bani care Gino Iorgulescu spunea că vor fi dați toți cluburilor. 

Cele mai citite

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

Polonia va trimite trupe militare la Jocurile Olimpice de la Paris

Ministrul polonez al apărării a anunțat joi că țara sa va trimite întăriri militare, potrivit flashscore.ro. "Forțele armate poloneze se vor alătura coaliției internaționale...

Legea pentru prevenirea şi eliminarea violenţei şi hărţuirii la locul de muncă, promulgată de Klaus Iohannis

Legea iniţiată de Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale (MMSS) pentru ratificarea Convenţiei privind prevenirea şi eliminarea violenţei şi hărţuirii la locul de muncă a...
Ultima oră
Pe aceeași temă