11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialȘarapova, atacată de Makarova. Halep a ridicat și ea această problemă

Șarapova, atacată de Makarova. Halep a ridicat și ea această problemă

Maria Șarapova aproape că nu termină niciun turneu fără a fi criticată pentru lipsa ei de sportivitate de pe terenul de joc. După ce Halep a criticat-o, anul trecut, Ekaterina Makarova a atacat-o dur pe conaționala sa, după Australian Open 2015.

"Ca adversară, Maria este sfidătoare. Ea știe cum să te facă să-ți pierzi încrederea în tine și să te țină mereu la limia răbdărilor. Este frustrant să o vezi cum trage de timp. Uneori pare că este pregătită să servească, însă atunci începe să reia toate mișcările de pregătire pentru serviciu. Pentru început nu mă deranjează chiar atât de tare, dar apoi începe să-și strige celebrul ei "C'mon-ul" după fiecare punct, ca și cum ar întâmpine mereu un moment decisiv al meciului. De fiecare dată face așa, din ce în ce mai frecvent", a spus Makarova conform sports.ru.

"Nu cred că are un comportament corect, nici nu cred că dă dovadă de fair-play. Își ia prea mult timp înainte de a servi. Cele 20 secunde prevăzute de regulament, pe care le are la dispoziție între un punct și următorul serviciu sunt de obicei depășite. Atunci începi să te lovești de aceste chestii, în loc să te gândești mai mult la jocul în sine. Îți zboară mintea de la tenis într-un astfel de moment."

Makarova a fost învinsă de Șarapova, în semifinalele Australian Open, cu scorul de 6-3, 6-2.

Simona Halep a ridicat și ea această problemă, după ce Șarapova a tras de timp de mai multe ori în finalele pe care cele două le-au disputat anul trecut, Madrid și Roland Garros. Românca spunea atunci că rusoaica face pauze prea mari între servicii. De asemenea Șarapova este criticată deoarece este una dintre cele mai zgomotoase jucătoare din circuit, mai multe jucătoare acuzând faptul că rusoaica strigă intenționat, când lovește, pentru a-și demoraliza adversara.

Simona Halep, cap de serie numărul 3, s-a oprit în sferturile Australian Open, anul acesta, după ce a fost învinsă de Ekaterina Makarova, a 10-a favorită.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă