13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialSelecționerul României la polo: Tricolorii nu erau respectați în elita mondială

Selecționerul României la polo: Tricolorii nu erau respectați în elita mondială

Sârbul Dejan Stanojevici, selecţionerul echipei naţionale de polo a României, a declarat că prima reprezentativă nu era până acum niciodată analizată video de adversare precum Serbia. Selecționerul spune că abia acum România a început să fie respectată de echipele de elită.

"Eu am lucrat zece ani în Serbia şi niciodată nu ne-am pregătit pentru România. Poate e crud, dar ăsta este adevărul. Înaintea meciului cu Muntenegru de la europenele de la Budapesta, Aleksandar Jovici, unul dintre cei mai mari jucători din lume, mi-a spus că a urmărit patru meciuri ale României. Vreau ca restul echipelor să trebuiască să se pregătească special pentru noi", a spus Stanojevici, conform Mediafax.

Dejan Stanojevici a afirmat că reprezentativa României va începe şi ea analizarea adversarelor şi pregătirea meciurilor în consecinţă. "La Europenele de la Budapesta, echipele serioase ca Serbia, Ungaria, Italia au pregătit special meciurile contra României. Până acum noi nu făceam asta. Am văzut că la turneul pe care l-am găzduit în iulie, Italia a trimis un reprezentant care a filmat meciurile noastre cu SUA, Germania şi Slovacia", a completat Stanojevici.

Selecţionerul echipei de polo a României, Dejan Stanojevici, în vârstă de 42 de ani, a semnat un nou contract cu federaţia de polo, înţelegerea urmând să expire după Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo.

Sârbul a preluat conducerea tehnică a echipei naţionale de polo a României în noiembrie 2013, când a semnat un contract până după ediţia din 2016 a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă