12.7 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăSpecialSerena Williams: Monica Niculescu este o luptătoare incredibilă

Serena Williams: Monica Niculescu este o luptătoare incredibilă

Jucătoarea americană Serena Williams, locul 1 mondial, a declarat că nu a mai întâlnit niciodată o adversară precuma fost Monica Niculescu şi a precizat că românca a fost “o luptătoare incredibilă”, potrivit Mediafax.

Nu am mai jucat niciodată împotriva une sportive ca ea. A fost o luptătoare incredibilă, m-a făcut să muncesc din greu“, a spus Williams.

Serena Williams a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 7-5, 7-7, pe Monica Niculescu, locul 68 WTA, într-un meci din turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Williams a refuzat să participe timp de 14 ani la acest turneu, în urma unui incident petrecut la ediţia din 2001. În acel an, surorile Williams urmau să se întâlnească în semifinalele turneului, dar Venus s-a retras cu puţin timp înaintea meciului, acuzând o accidentare. Publicul a interpretat retragerea lui Venus ca un aranjament.

În finală, spectatorii au fluierat-o îndelung pe Serena Williams, care a câştigat totuşi partida cu Kim Clijsters, scor 4-6, 6-4, 6-2. De atunci, Serena şi Venus Williams au decis să boicoteze această competiţie, poate cea mai importantă după turneele de Grand Slam şi Turneul Campioanelor.

Citește și: Cu cine va juca Simona Halep la Indian Wells

Cele mai citite

SUA fac „tot ce este omenește posibil” pentru a furniza rapid arme Ucrainei

Statele Unite(SUA) fac "tot ce este omeneşte posibil" pentru a furniza rapid arme Ucrainei, care se confruntă cu o nouă ofensivă rusă, a declarat...

Contraoferta lui Xi Jinping la Europa cu două viteze

Liderul chinez Xi Jinping a vizitat recent trei state europene: Serbia (care nu e membră a UE), Franța și Ungaria. Peste tot i s-a...

Fostul avocat al lui Trump a depus mărturie în procesul cu Stormy Daniels

Michael Cohen, fostul avocat al lui Donald Trump, a compărut luni în calitate de martor-cheie la procesul fostului preşedinte al SUA pentru plăţi ascunse...
Ultima oră
Pe aceeași temă